• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

Širokobriježani na ljubljanskom maratonu
Nedjelja, 26 Listopad 2014

Danas 26.10.2014.godine u gradu Ljubljana (SLO) održan je 14.LJUBLJANSKI MARATON 2014. Na maratonu dužine 42.195m nastupili su i naši Hercegovci, Marijo Soldo, Drago Zovko iz Širokog Brijega, te Velimir Miloš iz Gruda, a na polumaratonu Vinko Kraljević iz Širokog Brijega. Naši maratonci su i ovaj maraton trčali dajući podršku humanitarnoj  Udruzi fra. Mladen Hrkać. Posebno se zahvaljuju Općinskom poglavarstvu Široki Brijeg, odnosno gradonačelniku Širokog Brijega gosp. Miri Kraljevića koji im je pružio podršku. Trkači su ponovno na ovakav sportski način predstavljali Široki Brijeg van granica BiH.

 
Univerzalna sportska škola održala trening plivanja na FPMOZ-u u Mostaru
Nedjelja, 26 Listopad 2014

U petak, 24.10.2014.godine, Univerzalna sportska škola "Unisport" koja radi u Širokom Brijegu, Čapljini i Međugorju pod vodstvom trenera, profesora TZK-e, Žarka Kraljevića i Dalibora Kožula te Bojana Raiča posjetila je Kineziološki fakultet u Mostaru te su imali trening plivanja na unutarnjem bazenu. Posjeta fakultetu ove Univerzalne sportske škole "Unisport" koja djeluje u Širokom Brijegu, Čapljini i Međugorju ujedno govori o ozbiljnosti i kvaliteti Plana i Programa rada voditelja škole,inače profesora TZK-a. Profesori, treneri Univerzalne sportske škole "Široki Brijeg" Žarko Kraljević, Dalibor Kožul te Bojan Raič se posebno zahvaljuju dekanu FPMOZ prof.dr.sc. Mario Vasilj i pročelniku fakulteta za Fizičku kulturu prof.dr.sc. Marin Ćorluka. Također zahvala roditeljima djece Univerzalne sportske škole  na angažiranosti u svlačionici i za vrijeme treninga. 

Više...
 
Karate klub Široki, odnio 5 medalja u Rami
Nedjelja, 26 Listopad 2014

U subotu, 25.10 karate Klub Široki je sudjelovao je na međunarodnom  turniru Rama-Open na kojem je nastupilo oko 400 natjecatelja iz BiH i susjednih država. U jakoj konkurenciji nastupili su i članovi KK Široki koji su ostvarili zapažen rezultat sa , osvojenih 5 medalja. Iz KK Široki najuspješnijie su bilie Gabrijela Begić i Anđela Soldo koje su u kategoriji kadetkinje -54kg sastale u finaleu .

Više...
 
Odbojkašice Širokog Brijega u subotu dočekuju Brezu
Četvrtak, 23 Listopad 2014

Odbojkašice HŽOK Široki Brijeg u subotu, 25. listopada 2014. godine s početkom u 14:00 sati, igraju susret 2. kola Superlige Federacije BiH – skupina jug protiv debitanta OK Breza 1934. Utakmica će se odigrati u dvorani Prve osnovne škole u Klancu, kao i sve domaće utakmice u jesenjem dijelu sezone jer,

Više...
 
Ivanu Kvesiću srebro -84kg, a Marijanu Logarušiću bronca -75kg
Srijeda, 22 Listopad 2014

K.K. Hercegovina-Zagreb nastupio na seniorskom Prvenstvu Balkana koje se ovaj vikend održalo u Makedonskom Ohridu. Ivan Kvesić osvojio za Hrvatsku srebrenu medalju u kategoriji -84kg, što je najbolji pojedinačni rezultat Hrvatske na ovom natjecanju. Ivan je nakon teške borbe  u finalu poražen 3:1od Makedonca Jakupija, nakon 3 pobjede, a posebice treba istaknuti polufinalnu nad jednim od najboljih svjetskih boraca u ovoj kategoriji, Srbinom Jovanovićem. Drugu Hrvatsku medalju osigurao je također član K. K. Hercegovina-Zagreb Marijan Logarušić, osvojivši broncu u kategoriji -75kg.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 119