• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

Širokobriješki karate dvojac, braća Anđelo i Ivan Kvesić prvaci Hrvatske
Ponedjeljak, 16 Veljača 2015

Braća Anđelo i Ivan Kvesić još jednom potvrdili laskave titule koje su im dodijeljene na proglašenju najuspiješnijh sportaša/ica grada Širokog Brijega te su zablistali i ovoga vikenda. Na državnom prvenstvu Hrvatske u borbama koje se u subotu održalo u Zagrebu Anđelo Kvesić okitio se titulom te uzeo naslov prvaka Hrvatske u teškoj kategoriji iznad 84kg., dok se njegov mlađi brat Ivan Kvesić okitio naslovom državnog prvaka u poluteškoj kategoriji do 84 kg.To je ujedno i plasman ne Europsko prvenstvo za seniore /ke koje se krajem trećeg mjeseca održava Turskoj ( Istanbul ), gdje će predstavljati Hrvatsku reprezentaciju.

Više...
 
Anđelo Kvesić i Martina Ivanković najuspješniji sportaši Širokog Brijega
Četvrtak, 12 Veljača 2015

U organizaciji Sportskog saveza Široki Brijeg u srijedu je u hotelu Park održana svečanost dodijele priznanja najuspješnijim sportašima Grada Širokog Brijega u 2014. godini. Također, dodijeljena su i posebna priznanja za dugogodišnji izniman doprinos u razvoju i promicanju širokobriješkog sporta.
Najboljim sportašem Širokog Brijega proglašen je Anđelo Kvesić (Karate klub Široki Brijeg), a najboljom sportašicom Martina Ivanković (Atletski klub Široki Brijeg).Najbolja momčad je Šahovski klub Široki Brijeg, dok se laureatom najboljeg trenera u prošloj godini okitio Danijel Vučić iz Karate kluba Široki Brijeg.

Više...
 
U srijedu svečanost proglašenja najboljih sportaša Širokog Brijega
Ponedjeljak, 09 Veljača 2015

Svečanost izbora najuspješnijih sportaša, sportašica i momčadi Širokog Brijega održat će se u hotelu ‘Park’ u srijedu 11. veljače 2014. s početkom u 19.00 sati.

Sukladno Pravilniku za izbor najuspješnijih sportašica, sportaša i sportske momčadi Grada Širokog Brijega za 2014. godinu izbor će se vršiti u sljedećim kategorijama:

Više...
 
Anđela Soldo otputovala na Europsko prvenstvo u karateu
Srijeda, 04 Veljača 2015

Članica karate kluba "Široki"  iz Širokog Brijega, Anđela Soldo otputovala je u Švicarsku, točnije Zurich na Europsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore u U21, koje će   se održati od 6.do 8. veljače 2015. godine.Anđela je osigurala  nastup  na Europskom prvenstvu za reprezentaciju BiH, zahvaljujući dobrim nastupima na pripremnim   turnirima  uključujući i srebro s državnog  prvenstva  Bosne i Hercegovine. Anđela je s ostatkom reprezentacije otputovala dana 03.veljače, a zadržat će se do 9.veljače ove godine. 

Više...
 
Dvije medalje za Karate klub Široki u Samoboru
Nedjelja, 18 Siječanj 2015

Članovi Karate kluba Široki ovaj vikend nastupili su na 24. GRAND PRIX CROATIA u Samoboru. U konkurenciji od 1700 natjecatelja iz 22 zemlje KK Široki okitio se s dvije medalje: Petra Zeljko mlađe kadetkinje -55kg. 1.mjesto, Bruna Ćorić učenice -42 kg. 3.mjesto. Natjecatelje su pratili treneri Marko Miloš i Danijel Vučić.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 119