• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

Bilinovac: Dobro ćemo se odmoriti i pripremiti za Igokeu
Petak, 22 Svibanj 2015

Oba favorita bosanskohercegovačkog košarkaškog prvenstva su ispunila očekivanja i našla se u očekivanom finalu doigravanja, reprizi niza prethodnih, odnosno novom okršaju Igokee i Širokog. Obje momčadi su uspjele svoj posao završiti u dvokoraku, Igokea preko Slobode, a Široki protiv sarajevskih Sparsa.

Više...
 
HERCEGOVINA CLASSIC 2015
Utorak, 19 Svibanj 2015

Na drugoj međunarodnoj cestovnoj biciklističkoj utrci kroz Hercegovinu održanoj 17.5.2015. sa startom u Mostaru Biciklistički klub Široki je imao svog predstavnika. Toni Odak u kategoriji Master A, dionicu dugu 54 kilometra od Mostara preko Širokog Brijega do cilja u Posušju prešao je za 1:22:19 što je bilo dovoljno za izvrsno 3. Mjesto.

Više...
 
Održana Redovna godišnja sjednica Športskog saveza Grada Širokog Brijega
Srijeda, 13 Svibanj 2015

 

Dana 12.05.2015. u 17h u Gradskoj vijećnici održana je Redovna godišnja sjednica Športskog saveza Grada Širokog Brijega. Pod predsjedanjem predsjednika skupštine Josipa Kožula i predsjednika Športskog saveza Ivana Zeljke razmatran je i usvojen zapisnik s prethodne sjednica o izboru novih tijela saveza, zatim je usvojen prijedlog novog statuta Športskog saveza Grada Široki Brijeg, te je usvojeno izvješće o radu Športskog saveza u 2014.godini.

Više...
 
Široki Brijeg: Na Babiću održana utrka u brdskom biciklizmu
Ponedjeljak, 11 Svibanj 2015

Na lokalitetu Babić u Širokom Brijegu u nedjelju je održana utrka 1. kola Premijer lige BiH u brdskom biciklizmu. Utrka na lijepoj i atraktivnoj lokaciji privukla je 150 biciklista iz BiH i Hrvatske, ako i mnoštvo posjetitelja. Domaćin utrke bio je Biciklistički klub Široki koji je aktivno posljednjih nekoliko tjedana pripremao stazu kako bi spremna dočekala otvaranje nove natjecateljske sezone.

Više...
 
Borba za Kup počinje na Pecari, uzvrat na Otoci
Četvrtak, 07 Svibanj 2015

Danas u je u Vogošći održan ždrijeb domaćinstva finala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će snage odmjeriti Široki Brijeg i Olimpic. Ždrijebom je odlučeno da će se prvi susret igrati na Pecari, 20. svibnja, a sedam dana kasnije uzvrat na Otoci. Širokobriježani su najmasovnije natjecanje u BiH osvajali dva puta,

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 119