• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

HERCEGOVINA CLASSIC 2015
Utorak, 19 Svibanj 2015

Na drugoj međunarodnoj cestovnoj biciklističkoj utrci kroz Hercegovinu održanoj 17.5.2015. sa startom u Mostaru Biciklistički klub Široki je imao svog predstavnika. Toni Odak u kategoriji Master A, dionicu dugu 54 kilometra od Mostara preko Širokog Brijega do cilja u Posušju prešao je za 1:22:19 što je bilo dovoljno za izvrsno 3. Mjesto. Utrku je odlučio 10 kilometarski uspona na Vraniću gdje su do izražaja došle brdske


sposobnosti i poznavanje puta našeg natjecatelja. Napomenimo, utrka Hercegovina Classic se bodovala za Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Utrku je po drugu godinu zaredom uspješno organizirao BK "Mostar" i udruga za promociju biciklizma "Herzegovina Bike" iz Mostara, koja je okupila preko 100 vozača iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Mađarske. Sve pohvale organizatoru na dobro obavljenom poslu.

 

BICIKLIJADA: ŠIROKI BRIJEG – MOSTAR – ŠIROKI BRIJEG

Utrci Hercegovina Classic svoj doprinos imali su i ostali članovi biciklističkog kluba Široki koji su već od 10:30 zauzeli svoje pozicije kako bi regulirali promet nevedene utrke. Tim od 14 članova pokrivao je sva važnija raskrižja od ulaska u područje Širokog Brijega (Skretanje za Bile) pa sve do Kočerina. Nakon završetka volonterskog dijela grupa se uputila na rekreativnu turu prema Mostaru. Velika hvala svim volonterima: Željko Soldo, Luka Soldo, Josip Marić, Slaven Medić, Ivo Šušak, Frano Cigić, Ivan Cigić, David Šušak, Dinko Ćuže, Ante Zovko, Ante Ivanković, Ivan Prskalo, Ivan Barbarić i Ivan Sopta.

Biciklistički klub Široki