• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

Wagner: ”Krenulo mi je, samo da ostanem zdrav…”
Utorak, 24 Ožujak 2015

Pobjeda u Vitezu unaprijed je planirana na Pecari, što je bilo jasno svima koji su slušali ili čitali izjave trenera Širokoga Brijega Slavena Muse i njegovih nogometaša. Ali, bila je planirana i lani, pa su Širokobriježani Zenicu napustili pognutih glava nakon 1:2 poraza (igrala se tada utakmica na travnjaku Kamberovića polja). Sve se vrtjelo oko Wagnera Ovaj put sve se vrtjelo oko Brazilca Wagnera koji je zabio sva tri pogotka i sva tri postigao udarcima glavom:

– Išlo mi je ovaj put, samo da budem zdrav, pa možda nastavim zabijati pogotke. Nije važno glavom ili nogom, samo neka se mreže tresu, rekao je Wagner koji je sa sunarodnjakom Taijem popričao i ispijao jutarnju kavu.

Igrači su imali slobodan ponedjeljak, kao nedjelju, ali danas ih čekaju dva treninga:

– Nisam bio u Vitezu, gledao sam utakmicu na TV-u. Dobro smo igrali i zasluženo pobijedili. Od danas počinjem raditi s punim opterećenjem kao i ostali. Ozljeda mišića je prošlost, kaže Tai:

– Wagner? Što reći, majstor ostaje majstor. U Vitezu je zabio tri pogotka jer se u pravom trenutku našao na pravom mjestu, a to ne može svatko. Koliko znam, do sada je u prvenstvu zabio 97 pogodaka.

Zadovoljan sam pobjedom i s tri boda, koji su još vrjedniji nakon što su se poklopili rezultati konkurenata. Imamo lijepu prednost, ali do kraja je još 12 utakmica i gomila bodova. U Vitezu je sve išlo po planu, osim što je Kresinger dobio udarac u nos, te još ozlijedio zglob, pa je zamijenjen. Vidjet ćemo danas koliko je ozljeda ozbiljna, kaže trener Slaven Musa koji bi volio pronaći protivnika za prijateljski ogled u predstojećoj stanci, ali takvoga “nema na vidiku”.

Traženje protivnika

– ”Federalci” i drugoligaši ne prekidaju prvenstvo. Zrinjski i Velež su slobodni. No, možda nije zgodno igrati s njima jer je moguće da izvučemo Zrinjski u kupu, a protiv Veleža uskoro igramo u prvenstvu. No, možda ipak nađemo protivnika…

 

(Večernji list)