• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

U Širokom Brijegu održana „Dječja olimpijada sportskih igara“
Subota, 20 Prosinac 2014

Danas je u Sportsko-rekreacijskom centru Tucak u organizaciji Univerzalne sportske škole "Široki Brijeg", koju vode profesori TZK-e, Žarko Kraljević, Dalibor Kožul i Zora Crnjac, održana „Dječja olimpijada sportskih igara“. Ovo zanimljivo natjecanje otvorio je Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević. Na natjecanju je nastupilo oko 500 djece iz osam Univerzalnih sportskih škola: Širokog Brijega, Čapljine, Mostara, Međugorja, Biograca, Stoca, Tomislavgrada, Gruda i Posušja. Natjecanje je imalo humanitarni karakter. Naime, prikupljali su se novčani prilozi za Dom 'Marija naša nada'. Za vrijeme trajanja natjecanja na vidljivom mjestu u dvorani bila je postavljena kutija u koju je svaki od natjecatelja ubacio svoj simbolični novčani prilog, koji je kasnije predan predstavnicima Doma 'Marija naša nada' u Širokom Brijegu.

- Djeca su se natjecala u raznim štafetama, pa sve do vučenja konopa. Cilj natjecanja je druženje i socijalizacija djece, a svrha je u tome da se djeca uče pobijedi i porazu. Na kraju su svi sudionici dobili diplome za sudjelovanje na ovom sportsko-humanitarnom natjecanju, rekli su nam organizatori.

Organizatori su istaknuli svoju zahvalu prije svega roditeljima koji su pomogli pri organizaciji natjecanja, Heleni Jelić odnosno brand manager Cedevita, Stark i Smoki. .Dariju Tomiću iz tvrtke TT KABLOVI, Općinskom poglavarstvu na čelu s gradonačelnikom Mirom Kraljevićem te Zdenku Ćosiću premijeru ŽZH-a i Miškić busu na čelu sa Tomom Čolakom