• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

Sve zanimljivije na terenima u Klancu
Ponedjeljak, 13 Srpanj 2009

 U večerašnjem izdanju Lige MZ sastali su se Oklaji i Jare, dvije mlade ekipe a konačni rezultat jedne zanimljive utakmice je nerješenih 2:2. U Drugoj utakmici Ljubotići su bez problema pobjedili Privalj. A najzanimljivija je utakmica kako to i obično biva zadnja na programu. Biograci i Desna obala su odigrali dosta dobru utakmicu ali na kraju je Desna obala imala više zadovoljstva za slavlje,minimalno je pobjedila 5:4.

Više...
 
Fenomen zvan „Malonogometna liga MZ Široki Brijeg“
Subota, 11 Srpanj 2009

 Što reći za malonogometni turnir ili malonogometnu ligu koja svaku večer okupi od 2500 do 3000 gledatelja? Tako iz godine u godinu zadnjih petnaestak godina. Radi se o ponajboljoj MNL uopće u Hercegovini pa možda i šire. Nemam namjeru hvaliti organizatore koji izgleda ipak odrađuju odlično svoj posao niti koga drugog ali jednostavno iz večeri u večer sve više gledatelja se pojavljuje na i oko tribina školskog igrališta u Klancu. Liga MZ Širokog Brijega je fenomen sam za sebe.

Više...
 
Knešpolje s pet komada počastilo Čerigaj
Subota, 11 Srpanj 2009

 Nakon dana pauze radi obaveza Širokog u UEFA Kupu odigrane su tri utakmice prve faze natjecanja Lige MZ Širokog Brijega. U prvom susretu sastali su se Knešpolje i Čerigaj. Knešpolje je uvjerljivo pobjedilo rezultatom 5:0. Drugi susret su igrali Lijeva obala i Crnač, pobjednik je Lijeva obala (4:1). U trećoj utakmici Trn je u jednoj neizvjesnoj i do kraja zanimljivoj utakmici pobijedio Dužice rezultatom 5:4.

Više...
 
Večer dobre igre i "prvog" iznenađenja
Četvrtak, 09 Srpanj 2009

 Dobrkovćani su odigrali jednu dobru utakmicu i bez većih poteškoća pobjedili. Mladi naraštaji dolaze, pokazalo se to i do sada na turniru (dosta ekipa je pomlađeno i mladi momci igraju glavnu ulogu u njima) a to se najbolje vidjelo sinoć kada je "mladost" ekipe vukla ostale ka pobjedi. Ostale dvije utakmice dosta dobre rezultatski neizvjesne Oklaji su se dobro držali sa ekipom Mokrog ali su Mokrani na kraju zasluženo slavili. Po nama prvo od većih iznenađenja turnira je remi Turčinovića i Ljubotića. Ljubotići su poveli dobro se držali, ekipa Turčinovića je uzvratila ali i Ljubotići se nisu dali i završilo je nerješeno.

Više...
 
Uvjerljivi Uzarići
Srijeda, 08 Srpanj 2009

 Ekipa Uzarića je lakše nego se očekivalo uspjela pobjediti ove godine"pojačane" Crne lokve. U druge dvije utakmice čak po 9 golova.Turnir se sve više zahuktava, i dalje je posjeta odlična. Mnoštvo dobrih poteza te napetih utakmica su odlična pozivnica za sve ostale da nam se pridruže na terenim OŠ Klanac.

Više...
 
<< Početak < « 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » > Kraj >>

Stranica 117 od 119