• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

Dobili smo prve četvrtfinaliste
Srijeda, 22 Srpanj 2009

 Nakon dosta zanimljivog prvog kruga sinoć je na terenu u Klancu počeo drugi krug Lige MZ OPĆINE Široki Brijeg Williams 2009. Pred odlično popunjenim tribinama vidjeli smo tri dobre utakmice i po svima nije bilo nikakvih iznenađenja i sve ekipe koje su "trebale" proći prošle su u četvrtfinale.

Više...
 
Rasplet lige MZ
Utorak, 21 Srpanj 2009

 Večeras se nastavlja Liga MZ OPĆINE Široki Brijeg Williams 2009. Nakon prvog kruga utakmica u skupinama nije bilo većih iznenađenja i sve ekipe koje i inače vidjamo u završnicama su tu. Vjerujemo da će i nastavak biti zanimljiv kao prvi dio, naravno sa još neizvjesnijim utakmicama te još više gledatelja. U nastavku pogledajte raspored utakmica.

Više...
 
Zadnje kolo u skupinama Lige MZ
Petak, 17 Srpanj 2009

 Večeras se igraju zadnje tri utakmice po skupinama Lige MZ OPĆINE Široki Brijeg Williams 2009. Prva je završila prije nego što je i počela. Ekipa Lijeve obale je pobjedila Crne lokve 3:0 bez borbe. Jednostavno se Crne lokve nisu pojavile u zakazanom terminu. U drugoj utakmici Kočerin je lakše nego se očekivalo pobjedio Dužice 4:0. Odigrana je i zadnja utakmica u kojoj je ekipa iz Knešpolja nešto slično kao Kočerin odigrala protiv Rasna i sasvim zasluženo pobjedila sa 4:0.

Više...
 
Liga MZ
Četvrtak, 16 Srpanj 2009

 I sinoć svi favoriti uvjerljivi. Dobru utakmicu smo gledali u ogledu Ljutog doca i Mokrog a u ostale dvije utakmice Dobrkovići i Turèinovići su pokazali svoju kvalitetu i bez većih problema pobjedili. Turnir se nastavlja u petak.

Više...
 
Live Liga MZ
Utorak, 14 Srpanj 2009

 Na otvaranju večeri vidjeli smo jednu izjednačenu utakmicu, dosta tvrdu a to se vidi i na krajnjem rezultatu. U drugoj sasvim suprotna slika, masa golova, lijepih poteza prava atrakcija za gledatelje. Treću utakmicu je dobio Čerigaj protiv malo motiviranih momaka iz Izbična.

Više...
 
<< Početak < « 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » > Kraj >>

Stranica 116 od 119