• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

Dobrkovići i Kočerin pred finale Lige MZ
Utorak, 04 Kolovoz 2009

 Večeras, utorak 4. kolovoz 2009, sastaju se malonogometne momčadi mjesnih zajednica Dobrkovića i Kočerina! Finalna utakmica kako je to već tradicionalno i karakteristično za Ligu MZ u Širokom Brijegu igra se, veliki nogomet, na stadionu Pecara.Početak utakmice je u 19:30 h

 

Više...
 
Dobrkovići i Kočerin u finalu na Pecari
Četvrtak, 30 Srpanj 2009

 Nakon polufinalne večeri najzadovoljniji mogu biti u MZ Dobrkovići i Kočerin. Pred rekordnim brojem gledatelja Dobrkovići su pobjedili Lijevu obalu i opet se nakon par godina dokopali velikog finala. U regularnom dijelu bilo je 0:0 ali u lutriji penala momci iz Dobrkovića su bili uspješniji i sasvim zasluženo pobjedili 5:3. U drugom ogledu Kočerin je slično pobjedio Turčinoviće. U regularnoj igri bilo je 2:2, penalima smo dobili pobjednika, Kočerin je bio prisebniji i pobjedio 6:4. Polufinala su protekla u fer i korektnoj igri a ove dvije ekipe će na Pecari 04.08.2009. na velikom terenu probati osvojiti laskavu titulu najboljih za 2009. godinu.

Više...
 
Poznati svi polufinalisti
Utorak, 28 Srpanj 2009

 Nakon što je u petak svoje mjesto u polufinalu osigurala ekipa Dobrkovića sinoć pred oko 4000 možda i više gledatelja to su uradili Turčinovići, Lijeva Obala i Kočerin. Turčinovići su minimalno slavili nad Knešpoljem dok smo u druge dvije utakmice pobjednike dobili tek nakon izvođenja penala.

Više...
 
Nova uzbuđenja u Klancu
Subota, 25 Srpanj 2009

Nakon dana pauze radi nastupa N.K. Široki Brijeg u predkolu Uefa lige odigrane su još dvije utakmice osmine finala a dobili smo i prvog finalistu u susretu par1-par2 Dobrkovići su lagano pobjedili Dužice 4:1. I dalje favoriti prolaze tako da će u polufinalnim utakmicama biti krajnje neizvjesno.

Više...
 
Knešpolje, Ljuti dolac i Kočerin u četvrtfinalu
Četvrtak, 23 Srpanj 2009

 Nakon dosta uzbuđenja dobili smo još tri ekipe u četvrtfinalu. Knešpolje je svoju utakmicu odradilo rutinski i uvjerljivo pobjedilo. Čerigaj je bio na dobrom putu da napravi iznenađenje, ali Ljuti dolac je napravio idealnu seriju i u drugom poluvremenu se posložili i nakon 0:3 za Čerigaj okrenuli i pobjedili 5:3. Zanimljiva je bila i utakmica Kočerina i Uzarića, na kraju je slavio Kočerin.

Više...
 
<< Početak < « 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » > Kraj >>

Stranica 115 od 119