• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

30. lipnja start Lige MZ
Četvrtak, 10 Lipanj 2010

 Na sastanku predstavnika Upravnog odbora Športskog saveza, članova Natjecateljskog i Stegovnog povjerenstva lige mjesnih zajednica naše općine sa predsjednicima i vođama ekipa mjesnih zajednica utvrđen je početak lige mjesnih zajednica i to 30. lipnja, a ždrijeb za prvi stupanj natjecanja (četiri skupine po šest ekipa) će se održati 22. lipnja. Predstavnici Športskog saveza su upoznali predstavnike mjesnih zajednica sa izmjenama i dopunama Propozicija natjecanja i Stegovnog pravilnika i kalendarom natjecanja.

 
Organizacija Lige MZ
Utorak, 08 Lipanj 2010

 Na 2. sjednici Upravnog odbora Športskog saveza, pod predsjedanjem Predraga Naletilića-Cobre, za predsjednika Natjecateljskog povjerenstva jednoglasno je izabran Dario Knezović. Ostala dva člana Natjecateljskog povjerenstva su Ivo Jurilj Čiko i Miljenko Matković. Poèetak Lige mjesnih zajednica je 30. lipnja. Imenovani su i članovi Stegovnog povjerenstva i to: Josip Kožul, predsjednik i ujedno i Povjerenik za suce i članovi Ivan Zeljko i Ivan Bevanda. Na sjednici su usvojeni  Stegovni pravilnik i Propozicije natjecanja, a utvrđen je i kalendar natjecanja. Za srijedu 9. lipnja s početkom u 12 sati zakazan je sastanak za predsjednike i voditelje ekipa mjesnih zajednica.

 
Novoizabrani Upravni odbor Saveza održao prvu sjednicu
Utorak, 01 Lipanj 2010

 Pod predsjedanjem predsjednika Upravnog odbora Športskog saveza (Predsjednik Športskog saveza) Predraga Naletilića-Cobre održana je 1. sjednica Upravnog odbora Saveza. Na sjednici je usuglašen prijedlog članova Organizacijskog odbora (ukupno 11) Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Široki Brijeg za 2010. godinu.

Više...
 
Dojmovi sa finala Lige MZ Williams 2009
Srijeda, 05 Kolovoz 2009

 Utakmica finala Lige Mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg Williams 2009 je protekla u najboljem redu. Kako to natjecatelji vole reći bolji je pobijedio! Uz dosta prilika Kočerin je iskoristio jednu i to je bilo dovoljno za pobjedu 1:0 i naslov prvaka 2009 godine. Dobrkovići su odigrali dosta dobru utakmicu, bili su ravnopravni protivnicima. Nedostajala im je doza sreće. Sve pohvale idu i za navijače obje Mjesne zajednice, navijali su za svoje momčadi fer i korektno. Obje navijačke skupine su dale sve od sebe za svoje ekipe.

Više...
 
5500 gledatelja vidjelo finale LMZ
Srijeda, 05 Kolovoz 2009

 Više od 5500 gledatelja okupilo se na stadionu Pecara kako bi prisustvovali ovogodišnjoj finalnoj utakmici između Kočerina i Dobrkovića. Atmosfera na stadionu odlična. Jug obojen u plavo sjever u žuto ostali su našli mjesta okolo. Utakmica kakva i priliči finalu MNL-a. Kočerin i Dobrkovići su uglavnom ravnopravno odmjeravali snage tokom cijele utakmice, ali ipak presudio je gol Marija Mikulića u 24. minuti susreta poslije jedne pogreške vratara Dobrkovića Perke. To je bilo dovoljno da ovogodišnji šampion postane Kočerin, sasvim zasluženo, no da su i Dobrkovići postali prvaci to svakako ne bi bilo nezasluženo. Poslije utakmice slavlje se nastavilo kako u Kočerinu tako i u Dobrkovićima.USKORO OPŠIRNIJE

 

Više...
 
<< Početak < « 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » > Kraj >>

Stranica 114 od 119