• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

Rezultati 2. i 3. kola
Subota, 03 Srpanj 2010

 Odigrano je još šet utakmica ovogodišnjeg izdanja Lige MZ Općine Široki Brijeg. Opet dosta golova i preokreta, lijepih poteza a što je najvažnije uz fer i korektnu igru te odličnu posjetu na terenima kraj osnovne škole u Klancu.

Više...
 
Liga MZ otvorena golijadom
Srijeda, 30 Lipanj 2010

 U lijepom ambijentu pred nekoliko tisuća gledatelja Općinski načelnik Miro Kraljević proglasio je Ligu otvorenom a fra Tomislav Puljić blagoslovio je sve prisutne. Što se tiče otvaranja na terenu  vidjeli smo golijadu u susretu Mokrog i Buhova, gdje je ekipa iz Mokrog opravdala ulogu favorita i bez problema pobjedila Buhovo, napunivši im mrežu do samog vrha. Jare su napravile prvo iznenađenje, odigravši sa uvijek dobrom ekipom Turčinovića nerješeno 2:2. Dok se ekipa Privalja nije pojavila u trećoj utakmici, tako da je Kočerin pobjedio bez borbe 0:3.

Više...
 
Poziv na početak Lige MZ
Utorak, 29 Lipanj 2010

 Športski savez općine Široki Brijeg pod pokroviteljstvom Načelnika općine Široki Brijeg organizira tradicionalnu MALONOGOMETNU LIGU MJESNIH ZAJEDNICA OPĆINE ŠIROKI BRIJEG za 2010 god. Utakmice lige će se održavati na športskim terenima Osnovne škole u Klancu u periodu od 30. lipnja ( srijeda ) do početka kolovoza .

Više...
 
Poznati parovi Lige MZ
Srijeda, 23 Lipanj 2010

 U Hotelu Park su izvučene skupine Lige MZ općine Široki Brijeg u sezoni 2010. U nastavku pogledajte koga su kuglice poslužile. Turnir otvaraju Buhovo i Mokro 30. lipnja 2010.

Više...
 
Sastanak OO Lige MZ
Utorak, 22 Lipanj 2010

 Pod predsjedanjem dopredsjednika Organizacijskog odbora i predsjednika Športskog saveza općine Široki Brijeg Predraga Naletilića održan je sastanak Organizacijskog odbora lige MZ. Naletilić je upoznao članove Organizacijskog odbora o dosadašnjim aktivnostima u pripremama za poèetak lige MZ i tijeku razgovora sa potencijalnim glavnim sponzorom lige. Ždrijeb lige MZ održat će se sutra (srijeda) u hotelu „Park" s početkom u 18 sati. Početak lige MZ je 30. lipnja.

 
<< Početak < « 111 112 113 114 115 116 117 118 119 » > Kraj >>

Stranica 113 od 119