• Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg
  • Sportski Savez - Siroki Brijeg

Organizator

Generalni pokrovitelj


Općinski načelnik

 

Supokrovitelj

VLADA ŽZHGeneralni sponzor

Medijski promotor

Ostali sponzoriCaffe-pizzeria slastičarna Libertas Nova Bila

NK Široki Brijeg

HKK Široki Primorka

KK Široki Brijeg

HRK Široki

ŠK Široki Brijeg

banner_sksiroki

OBAVIJEST O IZBORU NAJUSPJEŠNIJIH ŠPORTAŠICA, ŠPORTAŠA I ŠPORTSKE MOMČADI GRADA ŠIROKOG BRIJEGA ZA 2014. GODINU
Petak, 09 Siječanj 2015

Na drugoj sjednici Upravnog odbora Športskog saveza Općine Široki Brijeg održanoj 08.siječnja 2015. godine Upravni odbor je donio sljedeće odluke: 
1.Odluka o usvajanju Pravilnika za izbor najuspješnijih športašica,športaša i športske momčadi Grada Širokog Brijega za 2014. godinu
2.
Odluka o sastavu Ocjenjivačkog suda za izbor najuspješnijih športašica , športaša i športske momčadi Grada Širokog

Više...
 
Teniski klub "SET" organizira ITF18 Široki Brijeg Open
Petak, 09 Siječanj 2015

TK Set koji se nalazi u sklopu SRC Đulić je od ove godine organizator dvoranskog ITF 18 turnira, to su turniri iz kalendara ITF-a juniori i juniorke koji će se održati od 19-25.01.2015. Na turniru će sudjelovati juniori i juniorke iz gotovo cijele Europe od susjedni zemalja pa sve do Rusije, Ukrajne itd. Ti turniri se neigraju za nagradni fond već za bodove. Prijave i odjave za turnir su završile,

Više...
 
NK Široki Brijeg najuspješnija momčad u 2014. godini
Četvrtak, 08 Siječanj 2015

U nogometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine je stanka između jesenske i proljetne polusezone najduža u Europi. Točno 97 dana (od 23. studenoga 2014. do 28. veljače 2015.) bh. klupski nogomet će spavati dubokim snom iz kojeg će se probuditi tek posljednjeg dana u veljači. Ta tromjesečna stanka natjerala je kolege s portala Korner.ba da se pozabave zanimljivim istraživanjem.

Više...
 
Luburić u Širokom do kraja sezone, Vranješ i Krstanović na probi
Petak, 02 Siječanj 2015

Uprava HKK Široki radi maksimalno na pojačanju rostera pred nastavak sezone u Ligi 12. Nakon što su dogovorili suradnju s Ivanom Mimicom, isto su učinili i s Tonijem Luburićem, koji će također na Pecari ostati barem do kraja sezone. Ovaj 25-godišnji Širokobriježanin igra na poziciji centra i krilnog centra. Luburić je prošao mlađe selekcije Širokog, a posljednjih godina je veoma uspješno sa svojom momčadi „Lubura izrada“ nastupao i osvajao brojne turnire u uličnoj košarci u BiH i Hrvatskoj. No, to ne bi trebala biti konačna nova imena u momčadi višestrukog prvaka BiH.

Više...
 
U Širokom Brijegu održana „Dječja olimpijada sportskih igara“
Subota, 20 Prosinac 2014

Danas je u Sportsko-rekreacijskom centru Tucak u organizaciji Univerzalne sportske škole "Široki Brijeg", koju vode profesori TZK-e, Žarko Kraljević, Dalibor Kožul i Zora Crnjac, održana „Dječja olimpijada sportskih igara“. Ovo zanimljivo natjecanje otvorio je Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević. Na natjecanju je nastupilo oko 500 djece iz osam Univerzalnih sportskih škola: Širokog Brijega, Čapljine, Mostara, Međugorja, Biograca, Stoca, Tomislavgrada, Gruda i Posušja.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 119